Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Snel inschrijven

Search our Site

Jan Liebregt
Positie:
Trainer
E-mail verzenden
(optioneel)
Overige informatie:

Ik ben Jan Liebregt.  Samen met mijn echtgenote hebben wij al jaren honden. Gestart met Parson Russel Terriërs. Na het overlijden van onze oudste hond, zijn we overgestapt op Beagles. Eerst kwam Mika, daarna Benji en als laatste Pepper. Onze jongste hond is een Australian Kelpie. Met Pepper ben ik begonnen met het volgen van lessen bij de HSVW. Eerst gehoorzaamheidslessen gevolgd van puppy tot en met VEG. In 2013 ben ik gevraagd of ik instructeur wilde worden. Ik ben toen gehoorzaamheidslessen gaan geven. Ik heb module A en B van de opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd en gehaald. Omdat mijn echtgenote agility liep met haar beide honden {Mika en Benji}, ben ik ook begonnen met agility met Pepper. Niet veel later ben ik gevraagd om les te gaan geven in agility. Dat heb ik toen gedaan. Opleiding tot agility-instructeur gevolgd en gehaald. Nu geef ik les in agility bij de HSVW. Met veel geduld en liefde voor je hond, kan je het meeste bereiken. Geef nooit op!

Heb je vragen over de cursussen? Onze vereniging? Problemen met de hond?
Neem contact met ons op! of bel ons op 06 - 39 53 26 73

Login