Hoe werkt inschrijven bij de hsvw?

Bij de HSVW moet je digitaal inschrijven voor de cursus die je wil volgen. De inschrijving is pas compleet als de iDEAL betaling succesvol afgerond is. Je hebt dan ook onze inschrijfvoorwaarden geaccepteerd. Wil je de inschrijfvoorwaarden eerst doorlezen? Klip op de rode knop.

Ook wordt er een account op onze site aangemaakt. Dit moet in verband met de verrekening van het lidmaatschap en omdat we je op de hoogte willen houden van het verdere verloop van de inschrijving en andere verenigingsactiviteiten. Registreren kan eenvoudig worden gedaan via de site, tijdens de inschrijving.

LET OP: Er wordt een email gestuurd om je emailadres te bevestigen. Hier zit een link in waar je op moet klikken. Dit moet je eenmalig doen om je account te activeren!

Je account blijft actief zolang je lid bent bij de HSVW. Als je bij ons stopt dan deactiveren we je account. Eventueel kunnen we ook op jou verzoek al je gegevens verwijderen conform onze privacy verklaring.
Wil je weten welke gegevens wij van je bewaren, waarom we dat doen en hoe lang? Lees dan onze privacy verklaring!

Het lidmaatschap, zoals vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering wordt eenmalig bij de eerste inschrijving van het seizoen verrekend en bedraagt 24 Euro per jaar. Derhalve kan er maar voor één cursus per keer worden ingeschreven en betaald, anders wordt het lidmaatschap niet correct verrekend. 

Heb je problemen met het digitaal inschrijven? Stuur dan een email naar inschrijvingen@hsvw.nl of vul het contactformulier in en we helpen je zo snel mogelijk.
© 2020 Hondensportvereniging Waddinxveen. Ontwerp Eric Laterveer

Please publish modules in offcanvas position.