Inschrijfvoorwaarden

Voorwaarden online inschrijven cursus Hondensportvereniging Waddinxveen.

1)      De cursist kan zelf bepalen welke cursus hij/zij gaat volgen, echter de HSVW behoudt zich het recht voor de indeling van de groepen aan te passen al naar gelang:

  1. niveau van de hond/cursist;
  2. niveau van de groep;
  3. aantal deelnemers per groep.

2)      Indien de groepsindeling, het tijdstip of de dag waarop een cursus gegeven wordt gewijzigd wordt kan een cursus eventueel door de cursist worden geannuleerd. Het volledige cursusbedrag inclusief lidmaatschap zal dan door de HSVW wordt terugbetaald.

3)      Bij gebleken ongeschiktheid voor het deelnemen aan een specifieke cursus zal door de betreffende  instructeur en het hoofd instructieteam (of het dagelijks bestuur) een andere passende cursus worden gezocht bij de HSVW. Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn, wordt het resterende cursusbedrag terugbetaald aan de cursist (pro-rata). Terugbetaling van het lidmaatschap vindt in dit geval niet plaats.

4)      Bij het online inschrijven voor een cursus moet tevens het volledige cursusbedrag inclusief lidmaatschap worden voldaan via een IDEAL betaling. Na betaling is de cursist pas ingeschreven.

5)      Indien de cursist besluit voor het einde van de betreffende cursus te stoppen, is er in principe geen restitutie mogelijk, zulks ter beoordeling van het dagelijks bestuur van de HSVW.

6)      Indien de cursist afziet van de cursus voordat het betreffende seizoen begint, wordt het volledige cursusbedrag inclusief lidmaatschap verminderd met €7,50 administratiekosten terugbetaald.

7)      Lidmaatschap.

  1. Het lidmaatschap wordt verrekend in de contributie. De getoonde prijs welke bij de inschrijving getoond wordt is inclusief lidmaatschap.


© 2020 Hondensportvereniging Waddinxveen. Ontwerp Eric Laterveer

Please publish modules in offcanvas position.